NIKOLI ME NE VIDIŠ TAM, KJER TE VIDIM JAZ…


Zgodbe iz Mehike 01
2.12.2008, 01:33
Zapisano pod: Aktualno, Glasba

Ma, ja.

Lahko bi pripovedovala, pisala, risala in muzicirala, plesala… v neskončnost. Pa ne bi znala orisati vsega tistega mehiškega vonja, barv, zvokov in ljudi.

Kaktusov, trav, bele mivke, azurnega morja, mokre džungle, šamanskih rok na mojem gležnju, transa ob bobnanju, ritma salse, iskrivih pogledov, indijanskih peres, zelenega raja na Monte Albanu, mogočne puške tistega sredinočnega vojaka, avtobusne klime, intenzivnih sanj in nočnih prebujanj, vseh tistih rok, nog, obrazov in postav, komplimentov…turbulence na letalu.

In veliko muzike. Jebiga, očitno se je to moralo dogoditi in očitno tako pač mora biti. Tisti nekdo, ki mi je povedal nekaj, je imel prav.

Dva posebna potnika iz zgodbe o Mehiki (oziroma njun fenomenalen jamm session sredi Isle de Mujeres, tistega nepozabnega večera) bom objavila najprej tudi zato, ker nekdo tam daleč nekje morda čaka ravno na ta posnetek. Emi nekje v New Yorku in Chucho …morda ravno v Tabascu. Oba sta nepozabna, vsak s svojim razlogom in svojo zgodbo:

YouTube slika preogleda
  • Share/Bookmark3 komentarjev
Komentiraj

Si že nazaj? Prav lepo pozdravljena! Pogrešali smo te!

avtor: Turek 2.12.2008 @ 10:54

katja

O,
ste me res?
Imam črva za vas štiri kekce! :)

avtor: katja 2.12.2008 @ 11:51

Najbolj me muči če si kakšnega postavnega Mehičana tam dobila, no ja, meni pa se obeta ponovni zasebni obisk Ljubljane.

Več pa ne povem.
Držim se pravila da določenih osebnih zadev ne govorim naokoli. Definitivno pa za randije ne rabim ne Facebooka in še manj ona – on.

Če se ti me da brati,
sem na blogu kar dosti povedal.

avtor: lordwales 4.12.2008 @ 20:14Komentiraj
Prelomi vrstic in odstavkov so samodejni, e-poštni naslov ni nikoli prikazan, dovoljen je HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(obvezno)

(obvezno)


Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !