NIKOLI ME NE VIDIŠ TAM, KJER TE VIDIM JAZ…


Re: Izredni dami
17.10.2008, 00:27
Zapisano pod: Aktualno, šmorn

L., o izrednih ženskah naj zapišem? O.

Izredne ženske se ponavadi izredno zapletejo z izrednim moškim. Zato tudi ta izreden zapis, dragi moji izredni dami.

Tole vama zaupam.

Preprosto je. Imamo joške, sposobne smo: roditi, hliniti orgazem, jokati, brcati, klofutati, histerično vpiti, se grozljivo smejati, prdeti in hkrati simpatično zaviti z očmi (blink, blink), dojiti, izgledati totalne kure, lahko smo neukrotljivo ukrotljive, nežne ali grobe, pijane na smrt in po alkoholu zaudarjajoče, brihtne kot strela, debele in seksi, stare in neustavljivo privlačne, simpatične in zrele, iskrive in vesele. In še veliko tega. Izredne ženske.

In moški?

Tako prekleto seksi so lahko in tako presneto odbijajoči. Nekateri se radi igrajo, drugi radi pijejo, tretji smrčijo, četrti živijo v večnih iluzijah in razočaranjih iz preteklosti. S potenco na x.

Pa vendar, sposobni so: scati v moški družbi in ne scati v ženski družbi, brutalno pretepsti, soustvariti novo življenje, menjati gume (tudi avtomobilske), skrivati solze, spraviti v jok, divje ljubiti, ubijati s pogledom, govoriti in govoriti, resnično z zanimanjem spremljati nogomet, močno objeti, masirati brez občutka, strastno poljubiti, si ne umivati zob, preživeti brez kančka kozmetike in sposobni so spraviti žensko v smeh brez večjih naporov.

Dragi izredni ženski, ni stvar v tem, da so moški. Ali da so po poklicu zidarji, politiki, mafijci, kitaristi ali bleferji. Izredne ženske bi se lahko zapletle tudi z izredno žensko, pa bila situacija izredna.

Dva človeka, ki se privlačita, to začutita. Te stvari so v bistvu sila preproste, le da jih strah navadno zjebe. In če bosta rekli, da se to vedno zgodi vama, vaju bom okarala. Iskrenost bi morala preprečevati morebitne nesporazume, čustva bi se morala harmonično usklajevati in ljudje bi morali te stvari čutiti. 

Ja, včasih se vama zdi, da so vsi moški prtegnjeni. Saj so. Saj smo babe tudi.

In če sta tokrat ugotovili, da izredni moški pač ni tako izreden, kot sta na začetku mislili, ga pač čimprej pozabita in ugasnita to luč. Gremo dalje, naslednji. Naj bo manj izreden, prosim.

YouTube slika preogleda

Samo iskreni bodimo, pa bo vse kul. Tudi do sebe.

  • Share/Bookmark3 komentarjev
Komentiraj

Alive and kickin’:-). Pa še kako! Tnx. Paše. Itak pa 30. zmečemo par cunj na kup pa v tople kraje:-)

avtor: Lili 17.10.2008 @ 13:46

To!!!!!
Ti proti vzhodu, a jaz zahodu. Ino vse nekje na off:)

avtor: katja 17.10.2008 @ 14:04

Eden najboljših blogerskih zapisov, kar mi jih je do sedaj uspelo prebrati.

A kaj, ko moškim brez žensk ni za živeti.

avtor: lordwales 30.10.2008 @ 19:55Komentiraj
Prelomi vrstic in odstavkov so samodejni, e-poštni naslov ni nikoli prikazan, dovoljen je HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(obvezno)

(obvezno)


Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !