NIKOLI ME NE VIDIŠ TAM, KJER TE VIDIM JAZ…


Smrt.
12.10.2008, 22:01
Zapisano pod: personalno in avtorsko, Čista Ljubezen

Dasiravno sem nekomu obljubila konkreten zapis o konkretni stvari, bom dala tokrat prednost spominu na nekoga. 

 

Pozvonil mi je telefon in na drugi strani je bil On, s katerim sem nekoč nekaj let delila posteljo. Takrat me je klical “Ljubezen mojega življenja”.

Srce se mi je strlo, že nekajkolikič v zadnjih tednih, ko je s tresočim glasom povedal, da je umrla njegova Mati. Nada. Ženska, s katero sva se tako zelo ujeli, kot dve čarovnici sva bili in sploh se nisem zavedala, da umira. Nisem začutila, čeprav se mi je vedno zdelo, da sva nekako globoko povezani. 

 

Bila je človek, ki ga ne pozabiš. Res sem jo vzljubila takrat, takšna je bila. V tisti majhni hiški je živela in svojega sina je imela najraje na svetu. Ko sva šla narazen, me je objela in rekla: “Vem, zdaj sem te izgubila. Ne bom te več videla”…

 

Ni res, videli sva se še enkrat. Takrat, ko sem ji odpeljala tiste reči. In obe sva jokali, vedeli sva, da se vidiva zadnjič. In tega mu nisem nikoli rekla.

 

Res, žalostna sem, ker je umrla posebna človeška duša, nekdo, ki je za seboj pustil tako drobno, a bolečo praznino. In žalostna sem, ker nisem vedela, da umira. Z njim sem namreč skoraj popolnoma pretrgala stike. Ni mi povedal, ni me poiskal.

 

Zato bom v srcu zarezala še en rez, tisti za posebne ljudi, ki so odšli iz mojega življenja. In hudo mi je, ker ne znam najti poti do Njega, ki me je nekoč tolažil, ko sem izgubila posebnega človeka. Zdaj pa mu ne morem stati ob strani.

 

Jočem, ker ne morem nič. Ni se poslovila, kot sem vedno mislila. Čeprav sem tisti večer, ko je odšla, čutila nekaj…pa nisem vedela.

 

Nada, naj bo mir tam, kjer si. In On, ki te je imel tako zelo rad…naj ne trpi. Nekje se nekoč srečava, to vem.

  • Share/Bookmark3 komentarjev
Komentiraj

irenca

Moje sožalje…

avtor: irenca 12.10.2008 @ 22:13

Ufff…hudo.

avtor: Lili 13.10.2008 @ 10:35

/…/ So vezi močnejše. Brez pomena zanje so razdalje, kraj in čas. M.Kačič

avtor: abbess 3.12.2008 @ 19:57Komentiraj
Prelomi vrstic in odstavkov so samodejni, e-poštni naslov ni nikoli prikazan, dovoljen je HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(obvezno)

(obvezno)


Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !