NIKOLI ME NE VIDIŠ TAM, KJER TE VIDIM JAZ…


Estetika zvoka in slike
27.09.2008, 13:54
Zapisano pod: Film, Glasba, Čista Ljubezen

…me je vedno fascinirala. Tisto, kar se tiho in pretkano prikrade v podzavest in ostane tam v večnost. Zvok, ki zapelje in slika, ki pripoveduje ravno toliko, da lahko domišljija riše svojo zgodbo. Besede se same zapišejo in dotiki dvigujejo kocine. Nekaj, kar vzame sapo:

YouTube slika preogleda

(THE OFFICIAL KOOP VIDEO (KOOP ISLAND BLUES) FEATURING KOOP THEMSELVES, MIA JACOB & LUC CATANIA, SHOOT IN PARIS THIS FALL, DIRECTED BY JF JULIAN, ART DIRECTED BY MIA OATLEY, EDITED BY CHARLENE GRAVEL, D.O.P BY CHRISTOPHE GRAILLOT.)

 

Irena, odličen izbor, sama ga ne bi našla!

  • Share/Bookmark4 komentarjev
Komentiraj

dobro muziko je treba vedno delit ;) …upam, da kdaj slišim tvojo interpretacijo :)

avtor: pokahontas 27.09.2008 @ 19:54

katja

mogoče res:) sem jih že na myspace pofočkala….:)

hvala za super link do super mjuzik!

(majkemi, a bova že enkart šle na ta kafe?!)

avtor: katja 27.09.2008 @ 20:18

my pleasure ;)

lih včeraj sem se spomnila nate …glede na to, da sem skoraj do 18h na poljanski, te kaj zvercnem prihodnje dni ;) …če se ne javim do srede me prosim pridi lastnoročno potegnit iz pisarne :oops:

avtor: pokahontas 27.09.2008 @ 20:44

haha..kok smešno
Jst sm jih ravno ta vikend odkrila in se že cel vikend rolajo po zvočnikih. Edino kar me moti je, da je ta njihova muzika tok poslušljiva, da se jo prekmal (vsaj jst) naposlušam, pa albumi so definitivno prekratki. Drgač pa ful fajna muzika! : D

avtor: bučA 28.09.2008 @ 14:33Komentiraj
Prelomi vrstic in odstavkov so samodejni, e-poštni naslov ni nikoli prikazan, dovoljen je HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

(obvezno)

(obvezno)


Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !